Kidsparty: goochelshow of workshop?

Goochelaar Hans Klik Entertainment voor jong & oud!!!
Kinderfeestje?

Wie wil nu niet graag de Nederlands Kampioen goochelen op zijn kinderfeestje hebben? De kinderen waar Hans Klik al met succes op hun verjaardagsfeestje optrad, lopen nu helemaal op school trots te vertellen dat zij toch echt de Nederlands Kampioen op hun feestje hadden die ook bij Zapplive, De Magische Winkel en zelfs bij het Jeugdjournaal op televisie te zien was! Alle verbazingwekkende trucs van de winnende act komen voorbij met een op de leeftijd van de aanwezigen afgestemde leuke presentatie! En nog vele extra trucs, want wie wil er nu niet kijken of hij of zij ook magische krachten heeft om de goochelaar te assisteren? Of kan hij of zij nog niet eens het toverstokje heel houden?

En soms verklapt de goochelaar zomaar een truc en legt haarfijn uit hoe het in zijn werk gaat...of toch niet? En is alles als je de truc denkt te snappen, toch weer op magische wijze opeens heel anders? Van mobieltjes die zomaar in balonnen verdwijnen, springtouwen die opeens weer heel zijn, een foto van de jarige die kapot gescheurd wordt maar op magische wijze toch weer heel is???...tot aan het, als een echt fotomodel mogen modelzitten voor de goochelaar die van de jarige een mooie tekening maakt, die opeens blijkt te kunnen zien en praten!!! En nog veel meer leuke trucs...
Dwangbuis ontsnappings act

Afhankelijk van de leeftijd van de aanwezigen in een vlotte outfit à la Hans Klok of als echte goochelaar in pak compleet met hoge hoed! De act is beschikbaar voor kinderfeestjes als stand-alone act van 45 min (of minder) of in twee gedeeltes met een korte pauze ertussen, om de kinderen even te laten bijkomen met een hapje en een drankje.

Desgewenst kan de kindershow worden uitgebreid met assistente Mymique en/of assistente Ludique.


Workshop,
De workshop voor beginners zoals Hans Klik deze geeft voor basisscholen, (geschikt voor groep 5 t/m 8) bestaat uit vier middagen à anderhalf uur. De eerste drie middagen leren de kinderen om zelf goocheltrucs in elkaar te knutselen, welke ze hebben gezien tijdens de openingspresentatie van deze trucs door Hans Klik. Het volgende middagdeel bestaat ook uit het knutselen van de trucs en begeleiding en uitleg om de truc "in de vingers" te krijgen en zich eigen te maken. (natuurlijk ondertussen ook thuis veel oefenen) Het derde middagdeel bestaat uit hoe je deze truc presenteert qua, houding, uitstraling, muziek keuze of begeleidend verhaaltje en waar je allemaal rekening mee moet houden op het podium! Het vierde middagdeel is om met de kinderen nog even een generale repetitie te houden om daarna voor bjvoorbeeld, andere klassen, leerkrachten en/of ouders het geleerde in de praktijk te brengen met een leuke korte goochelshow door de kids zelf!

Deze workshop is in verkorte vorm ook mogelijk op één middag, bijvoorbeeld bij een kinderverjaardagsfeestje. Vraag naar de mogelijkheden...


© Hans Klik