Hans Klik & Mymique in de Media

Superkids RTL4 promotiefilmpjeIn de talentenjacht Superkids bieden Wendy van Dijk en Johnny de Mol "jonge megatalenten" tussen de zes en veertien jaar een podium. De superkids weten nu al dat ze van hun passie hun carrière willen maken. Volgens De Mol doen alleen "belachelijk getalenteerde" kinderen mee aan het nieuwe RTL4 programma. Klik op de afbeelding links om het promofilmpje met Hans Klik & Mymique te bekijken!
Wie wordt de beste goochelaar van Nederland? In Ede was het Nederlands Kampioenschap Goochelen. De 11-jarige Xander en zijn 12-jarige assistente Demi, deden ook mee. En zij zijn zo goed dat ze het zelfs moeten opnemen tegen volwassenen. Speciaal voor het Jeugdjournaal geven ze een tip, zodat jij misschien achter de goocheltruc komt. (Bron: Jeugdjournaal.nl) Klik op de foto links om het NOS Jeugdjournaal van vrijdag 30 mei 2014 te bekijken! Het NOS Jeugdjournaal van vrijdag 30 mei 2014
De Beste Vrienden QuizVoor aflevering 201 van de Beste Vrienden Quiz waren Hans Klik & Mymique uitgenodigd om een gastoptreden te verzorgn ten behoeve van één van de quizvragen. Het viel nog niet mee om een leuke truc te bedenken die maximaal 30 seconden mocht duren en dan ook nog op werelds kleinste podium! (rond 90 cm) Zouden Hans Klik & Mymique daar samen wel op passen inclusief de benodigde goochelattributen? Uitgezonden door de NTR op 11 januari 2016 via Zapp. (NPO 3) Klik op de afbeelding links om de compilatie van de Beste Vrienden Quiz uitzending te zien!
"Nog maar elf jaar oud en nu al een optreden in Carré. Het overkwam de jonge goochelaar Hans Klik. Hij is al heel lang een groot bewonderaar van Hans Klok en is zelf een talentvol illusionist. Zondagmiddag maakte hij zijn grote debuut in Carré tijdens de theatershow van diezelfde Hans Klok." Zo staat het te lezen op de website van AT5 onder het nieuwsitem over Hans Klik. Klik op de foto rechts om het AT5 nieuws van zondag 28 juli 2013 te bekijken! AT5 Nieuws van zondag 28 juli 2013
De Magische Winkel promotiefilmpjeDe seizoen twee trailer van "De Magische Winkel" met Hans Klik, zoals deze momenteel op Zapp televisie (NPO 3) door AvroTros wordt uitgezonden en ter promotie op verschillende locaties op internet staat. Klik op de afbeelding links om de trailer voor het tweede seizoen van De Magische Winkel te zien!
In mei 2014 was Joris' Wereld te gast op het drie dagen durende Dutch Festival of Magic te Ede. Hét congres voor goochelaars en illusionisten met bezoekers en artiesten uit binnen- en buitenland! Hans klik & Mymique traden daar op met hun "Kiss from a rose" act maar Joris Linssen hebben ze niet gezien. Toch kreeg Hans Klik op Kerstavond nog een Leuke verrassing... Klik op de afbeelding rechts om een korte compilatie te zien! Joris Wereld
Veronicagids interviewt Hans KlokIn de maand (juli 2013) dat "The New Houdini" show voor zes weken (!) van start gaat in Koninklijk Theater Carré, staat er een uitgebreid interview met "The Fastest Magician Ever" Hans Klok in het Veronica TV Magazine. Heel leuk was het dan ook voor Hans Klik om te lezen dat zijn grote voorbeeld Hans Klok tijdens het interview met Veronica TV Magazine het over hem heeft! Klik op de foto links voor het Hans Klok over Hans Klik interview! Op zondag 28 juli om 14 uur zullen Hans Klik en zijn assistente Mymique samen met Hans Klok optreden in zoals Hans Klok het zo mooi kan omschrijven: "De 125 jaar Oude Magische Tempel Carré"! Klik op de afbeelding links om het interview te lezen!
Na het winnen van het juniorenkampioenschap stond bij thuiskomst op het antwoordapparaat al een verzoek van Q-music om de volgende morgen om 6.15 uur een interview te mogen houden met Hans Klik voor de ochtendshow van Mattie & Wietze... Klik op de afbeelding rechts om verder te lezen en het interview te beluisteren! Q-music Interview
Hans Klik & Mymique geven interview aan Ede tv!"Aanstormende Hans Klokjes bezoeken Ede! Theater De Reehorst vormde in het Hemelvaartsweekend drie dagen lang het decor voor het NK goochelen. Wij spraken met enkele jeugdige goochelaars. Welke trucs kunnen ze al? Wie zijn hun voorbeelden? En kunnen ze ook goochelen als ze voor de camera staan?" Zo luidde de tekst op de website bij het nieuws item van Ede tv van 30 mei 2014.
In de jongerenkrant Kidsweek van 10 april 2014 staat het interview te lezen wat Marlies Ruijter van Kidsweek had met Hans Klik. Leuk om te vermelden is misschien wel dat er die zelfde week nog een aanvraag voor een optreden, "helemaal" uit Limburg, binnenkwam van de ouders van een Kidsweek lezer. En een andere leuke bijkomstigheid is toch wel dat tijdens de opname van "De Magische Winkel" in hartje centrum van Utrecht, een jongetje uit het publiek naar Hans Klik toekwam en zei: "Hé ik ken jou, jij bent Hans Klik van Kidsweek en Zapplive!" Klik op de afbeelding rechts om het Kidsweek interview te lezen! Kidsweek interview met Hans Klik
Magic Monthly InterviewOp 6 juni 2013 waren Hans Klik & Mymique samen met Berry Merlin aanwezig als studiogasten van de tweede Magic Monthly theaterpodcast uitzending van Marcel en Marjolein met als thema: Kids! (kinderen die goochelen, en goochelen voor kinderen) Klik op de foto links om de uitzending te beluisteren!
"Het Nederlands Kampioenschap goochelen gaat donderdag van start in Ede. Deelnemers uit binnen- en buitenland strijden om de titel in de categorie toneelgoochelen en close-up goochelen. In totaal doen 28 deelnemers mee. De jongste deelnemer is Xander van 11 jaar. Hij doet dit onder zijn artiestennaam Hans Klik. De kampioenschappen duren tot en met zaterdag." Zo stond te lezen op de website onder het nieuws item van Omroep Gelderland. Klik rechts op de afbeelding van omroep gld om de uitzending te bekijken. Hans Klik & Mymique geven interview aan omroep gld!
Première Hans Klok in Carré!Tijdens het televisie optreden van Hans Klik & Mymique bij Z@ppLive van de NCRV was Hans Klok de mystery guest en bood hij Hans Klik & Mymique spontaan aan om samen met hem op te treden tijdens zijn show "The New Houdini" in Carré! Uiteraard moest er ook voor geoefend worden en bood Hans Klok hen aan om een workshop te komen volgen bij hem in IJmuiden. Deze heeft plaatsgevonden op zondag 23 juni 2013 en blijkbaar vond Hans Klok het zelf ook leuk, want hij vroeg aan Hans Klik & Mymique of ze nog een keer terug wilden komen, om voor 28 juli nog iets heel speciaals in te studeren samen! Tevens nodigde hij ze uit voor de première van "The New Houdini" op woensdag 17 juli in Koninklijk Theater Carré! En wat een belevenis was "The New Houdini" première voor Hans Klik & Mymique ze keken hun ogen uit! En de volgende dag bijna nog meer toen ze samen met mama Klok (rode jasje) onder een foto werden beschreven als "echte" BN'ers door de krant: Het Parool!
Hans Klik en zijn assistente Mymique zomaar buiten op straat gespot door de Amsterdamse televisiezender AT5 (Amstel Televisie 5) tijdens de première van de nieuwste show van Hans Klok: "The New Houdini" op woensdagavond 17 juli 2013 ! Voor Hans Klok en zijn Diva's of Magic was er na afloop van deze show van wereldniveau een staande ovatie ! Veel BN'ers (bekende nederlanders) gaven acte de présence die avond en spraken lovende woorden!Hans Klik & Mymique gespot door AT5 bij première!
Allereerste interview als Nederlands Kampioen! Het aller-allereerste interview van Hans Klik & Mymique na te zijn uitgeroepen als Nederlands Kampioen. Jean-Paul van Goochelaars.com was er als eerste bij om ze te interviewen! Klik op de foto rechts om de mini MagicTalk van zondag 7 april 2013 te bekijken!
© Hans Klik