ZappLive

Zapplive uitzending 18 april 2013Zapplive uitzending 1 oktober 2013
Klik hier voor de Zapplive uitzending van 18 april 2013 Klik hier voor de Zapplive uitzending van 1 oktober 2013
ZappLive,
Naar aanleidng van het winnen van de Nederlands Kampioenschappen Goochelen voor junioren mochten Hans Klik & Mymique live een mini-optreden verzorgen in het televisieprogramma ZappLive. De uitzending zou oorspronkelijk plaatsvinden op donderdag 11 april, maar omdat het team van ZappLive het geweldige idee kreeg om een mystery guest toe te voegen aan hun item, welke echter niet beschikbaar was op 11 april werd het mini-optreden verplaatst naar donderdag 18 april. En met succes want wat was de verbazing van Hans Klik & Mymique groot toen ze ineens oog in oog stonden met hun grote idool Hans Klok! Niet alleen sprak deze vol lof over hun hen, maar als klap op de vuurpijl, bood Hans Klok ze niet alleen een workshop aan bij hem thuis, maar ook nog eens een gastoptreden in Carré tijdens zijn: "The New Houdini Show" deze zomer! Hans Klik & Mymique beiden 10 jaar en dan al in Carré staan... Wauw, vet cool!...of eigenlijk magisch!


Achter de schermen,
Met twee auto's vol met familieleden en klasgenootjes kwamen ze aan bij de studio in Hilversum en zagen ze gelijk al een aantal bekende nederlanders! Na het melden bij de receptie werden ze opgehaald door Joseph van de redactie en mochten ze in een viproom plaatsnemen! Onbeperkt blikjes frisdrank, koffie, snoep, broodjes en fruit voor iedereen! Daarna nam Joseph Hans Klik & Mymique mee naar hun kleedkamer met een heus bordje met hun namen op de deur! De repetitie voor ZappLive was al in volle gang dus snel omkleden en dan als echte sterren naar de visagiste om zich mooi te laten maken. Daarna snel naar de studio voor de repetitie. En wat was het druk op de studiovloer en wat werken er veel mensen om zo'n live uitzending mogelijk te maken. Overal attributen en camera's en wat lagen er veel kabels op de vloer! Het publiek kwam al bijna binnen dus geen tijd om een volledige repetitie te doen. Wel nog even de opkomst repeteren en de positie van de goocheltafel bepalen zodat deze niet de hele uitzending in het zicht stond en nog even de juiste belichting van de goochelact doornemen. En daarna weer terug naar de viproom waar ze niet uit mochten, (tja je zal eens per ongeluk de mystery guest tegen het lijf kunnen lopen op de gang) en moesten ze wachten tot ze werden geroepen voor de live uitzending. Welke hierboven voor de liefhebbers is terug te zien!


Zapplive vervolguitzending,
Hans Klok hield woord en op zondag 28 juli stonden Hans Klik & Mymique in een uitverkocht Carré! Wat was alles toch interessant backstage en wat was het podium groot! Gelukkig kon er eerst gerepeteerd worden want de act waarmee ze het Nederlands Kampioenschap wonnen was aangepast, zodat als verrassing voor het publiek Hans Klok ook even zijn opwachting kon maken tijdens de act! Daarna snel weer backstage waar de cameraploegen van AT5 en Zapplive al klaar stonden voor een interview. Vervolgens snel de visagie in en omkleden want het publiek begon al binnen te stromen...

Bovenaan deze pagina de Zapplive uitzending van 1 oktober met een leuke compilatie van het optreden in Carré, en live in de studio aanwezig Hans Klok en Hans Klik die alles nog even toelichten en samen nog een speciale Zapplive goocheltruc laten zien!

Met speciale dank aan het geweldig leuke team van ZappLive!© Hans Klik